L'ambra e la sua presenza nell'alta profumeria

- Categoria: Profumeria

L'ambre  , conegut com "la joia del mar", és un material apreciat per la seva bellesa i fragància des de  l'antiguitat   . El seu ús en perfumeria es remunta a milers d'anys i avui segueix sent un dels  ingredients més populars i valuosos  en la creació de perfums.

 

En aquest article, explorarem el fascinant món de l'ambre i el seu paper en la perfumeria d'equivalència, així com alguns dels millors  perfums   d'imitació que l'utilitzen.

 


Què és l'ambre?

L'ambre, malgrat el seu nom, no és realment un mineral. És una  resina fòssil  formada a partir de la resina d'arbres antics. Durant milions d'anys, aquesta resina s'endureix i es fossilitza  ,  creant l'ambre que coneixem avui.

L'ambre té una  fragància càlida, dolça i llenyosa  amb matisos balsàmics i una  suau aroma de vainilla  .

Hi ha dos tipus d'ambre utilitzats en perfumeria:  l'ambre groc i l'ambre gris  .

 

  • Ambre groc

L'ambre groc  és  el resultat de la barreja d'un tipus de  resina, vainilla i pàtxuli  . La seva fabricació es fa des de zero a les fàbriques de perfums perquè és un compost, no un ingredient natural.

 

  • Ambre gris

L'ambre gris és un material valuós utilitzat en perfumeria que  es  forma a partir d'una secreció intestinal produïda pels  catxalots  .

Una mica estrany, oi? Doncs bé, a causa de la dificultat de trobar-lo, l'ambre gris és  extremadament valuós  i es considera un dels  ingredients més cars  utilitzats en perfumeria.

 


La millor equivalència perfuma amb ambre groc


PURA PASSION by LAROME (46F) Perfum Feminino

Si busques un perfum amb  l'ambre groc  com a protagonista, PURA PASION és una opció captivadora. El seu ús magistral de l'ambre en combinació amb altres notes crea una  fragància única i addictiva  que t'envolta en un vel de seducció i misteri.

KLEO by LAROME (53F) Perfum de dona

El perfum KLEO s'obre amb notes fresques i lluminoses de  peònia, litxi i fresia  , afegint un sucós toc floral a la fragància. L'ambre  groc  es presenta com una nota de base  intensa i envoltant  que perdura durant tota l'evolució del perfum. Us encantarà!

ALIENCE de LAROME (73F) Perfum Femení

A ALIENCE,  l'ambre groc  es presenta en la seva forma més intensa i sensual, aportant una profunditat magnètica a la fragància. És l'ànima i el cor de la composició.

Es combina amb  fustes blanques i notes llenyoses  per crear una base rica i càlida que embolcalla els sentits.

 


La millor equivalència perfums amb ambre gris


SALVAJE  by LAROME (39M) Perfum Masculí

La fragància s'obre amb un esclat fresc i vibrant de  bergamota de Calàbria  , aportant una energia cítrica brillant.

A mesura que l'olor es desenvolupa, es desenvolupa una intrigant barreja de  pebre de Sichuan i flor de gingebre  , creant una fusió de picant i aromàtic.

Si busqueu una fragància potent i magnètica amb èmfasi en  l'ambre gris , SALVAJE és l'elecció perfecta.

COL·LECCIÓ NICHE:  Bohemian by LAROME Niche Perfume Unisex 

L'olor d'aquest perfum destaca  l'ambre gris. La seva presència a la composició afegeix una  qualitat càlida, sensual i terrosa  , creant una experiència olfactiva inoblidable.

Si estàs buscant una fragància  exclusiva i sofisticada  que destaqui l'ambre gris, BOHEMIAN és l'elecció perfecta.

COL·LECCIÓ NICHE:  Mistique de LAROME Niche Perfume Unisex 

Aquest perfum, inspirat en el vibrant i exòtic  continent africà,  presenta una fascinant combinació de notes, amb èmfasi en l'  ambre gris  en la seva formulació.

La fragància s'obre amb notes refrescants i afruitades  de bergamota i llimona  juntament amb un  bouquet floral  , proporcionant una obertura lluminosa i energètica. Aquestes notes inicials desperten els sentits i marquen el to d'un viatge olfactiu d'inspiració africana.

Finalment, l'ambre es barreja amb  fustes precioses i almesc,  creant un rastre sensual i addictiu.

COL·LECCIÓ NICHE:   Emirates by LAROME Niche Perfume Unisex

El sender dels EMIRATS és  hipnòtic i durador.

L'ambre gris,  en  combinació amb les altres notes, crea una fragància intrigant i seductora que embolcalla qui la porta. És una invitació a un viatge sensorial per les terres místiques de l'  Orient Mitjà.

Aggiungi un commento

1 commenti

12345 - 15/10/2023 10:34:05


Me encantan los perfumes con ámbar, le da un toque muy especial

Product added to wishlist
Product added to compare.